فرزین: تمام اولویت‌های ارزی دستگاه‌های مختلف را تا پایان سال با سرعت تامین می‌کنیم ۱۶ هزار تن میوه و ۱۲۰۰ تن خرما ذخیره شد توزیع برنج در شبکه رسمی قطع می‌شود؟ ۳۳ شرکت غیرمجاز فروش بلیت هواپیما تعلیق شد واکنش دیوان محاسبات به اظهارات وزیر راه مبنی بر اینکه موجودی ما صفر است: موجودی حساب‌های این وزارتخانه بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان است حداکثر قیمت مصرف‌کننده هر کیلو برنج داخلی طارم و هاشمی ۱۳۰هزار تومان تعیین شد پرواز لوفت‌هانزا دقایقی پیش در ایران به زمین نشست فرزانه صادق: باید مجوز ایرلاین‌هایی که پاسخگو نیستند باطل شود آماده واریز سود سهام عدالت باشید / جزئیات واریز سود سهام عدالت سبد معیشت خانوار کارگری با احتساب تورم بهمن،۲۴ میلیون و ۳۶۰ هزار تومان تعیین شد تمدید مهلت واریز وجه پیش‌فروش سکه تحویل ۳۱ تیرماه ۱۴۰۴ احتمال جیره‌بندی آب در تهران قوت گرفت قیمت مصوب آش و حلیم در ماه رمضان اعلام شد عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی امروز واریز می‌شود دولت مصوبه کالابرگ ۶۰ میلیون ایرانی را ابلاغ کرد

برنج خارجی گران شد+ علت

دبیر انجمن واردکنندگان برنج افزایش نرخ ارز نیمایی، عدم تخصیص ارز برای ترخیص برنج از بنادر، خالی شدن موجودی انبارها از برنج وارداتی و سو استفاده برخی از خرده فروشان و عمده فروشان از این شرایط را از دلایل افزایش قیمت برنج خارجی برشمرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۶ - ۲۹ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 20
کد خبر: ۶۳۷۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسیح کشاورز در پاسخ به چرایی افزایش قیمت برنج خارجی گفت: افزایش قیمت برنج خارجی مستقیما به نرخ ارز بستگی دارد. از طرفی چون حدود دوماه است که ارزی برای ترخیص برنج تخصیص داده نشده موجودی انبار واردکنندگان خالی از برنج وارداتی شده است و علی رغم اینکه وزارت صمت اطلاعات افرادی که کالاهایشان در بنادر رسوبی شده را به بانک مرکزی فرستاده، ولی هنوز تخصیص ارزی صورت نگرفته است.

 

وی ادامه داد: موجودی برنج خارجی به صفر رسیده و ممکن است در این میان عده ای بنکدار و خرده فروش از شرایط سو استفاده کنند و قیمت ها را بالا ببرند.

 

دبیر انجمن واردکنندگان برنج اضافه کرد: تعداد محدودی توانسته‌اند در دوماه گذشته برای واردات برنج ارز دریافت کنند که طبیعتا با افزایش نرخ ارز نیمایی قیمت برنج به بیش از ۲۵ هزارتومان افزایش می یابد.

 

وی با بیان اینکه از برنامه سالیانه خود در واردات برنج ۵۰ درصد عقب هستیم، گفت: شیوع کرونا در کشور تقاضا را کاهش داده است. قطعا اگر شرایط عادی بود با مشکلاتی مواجه می شدیم.

 

کشاورز در پایان گفت: زمانی برنج خارجی توسط اقشار ضعیف خریداری میشد که با افزایش قیمت آن امکان حذف این نوع برنج از سفره مردم وجود دارد. امیدواریم کشاورزان و کارخانه داران در داخل کشور شرایط را در تعیین قیمت برنج ایرانی به نحوی مدیریت کنند که حداقل برنج ایرانی از سفره مردم حذف نشود./ ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده